Facebook training

Succesvol adverteren op Facebook en Instagram

Facebook blijft ook in 2022 veruit het grootste sociale netwerk in België met 8,2 miljoen gebruikers. Met deze Facebook training bereik je jouw toekomstige klanten via Facebook en Instagram.

Zorg dat je product of dienst bij je prospecten in de kijker komt dankzij Facebook en Instagram advertenties.

Je hoeft als ondernemer zelf geen uren per dag te spenderen op social media om succesvolle reclamecampagnes te organiseren.

In een hands-on training van 4 uur leren wij je de knepen van het vak om succesvol te adverteren op Facebook en Instagram met tips en tricks van professionals.

Is dit herkenbaar ?

  • Social media… ik heb daar helemaal geen tijd voor.
  • Ik heb al eens een bericht gepromoot maar zonder echt resultaat.
  • Mijn klanten zitten niet op Facebook of Instagram.
  • Ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen.
  • Mijn concurrent zie ik overal verschijnen maar eigenlijk kunnen ze niet tippen aan onze kwaliteit.

Onze deelnemers getuigen

Elk jaar trainen we meer dan  220 ondernemers.
Webmentor heeft ons een duidelijk beeld gegeven over wat Facebook Marketing in een B2B omgeving kan betekenen. Een aanrader voor al diegene die vragen hebben over marketing op sociale media...
De opleiding Facebook marketing die ik volgde bij Webmentor was echt helemaal geweldig! Praktijkgericht en onmiddellijk toepasbaar. Luc vertelt met veel enthousiasme hoe advertenties op Facebook werken. Ben heel gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor iedereen die graag bijleert.
Top-opleiding gevolgd bij Webmentor rond Facebook-marketing. Op 4 uur tijd ongelooflijk veel nieuwe inzichten verworven. Geen kurkdroge training, maar met een tikkeltje humor gebracht. Dank hiervoor Luc Bonnaerens !
Dirk De Cock
Dirk De Cock
Zaakvoerder | DDC Consultancy

Word zichtbaar in jouw markt!

Facebook en Instagram zijn de tools die je daar bij helpen. Leer ze kennen en juist in te zetten zonder zelf kostbare tijd te verliezen op social media.

Luc Bonnaerens | Webmentor

Wat leer je tijdens deze Facebook training?

Welk resultaat mag je verwachten?

Na deze training kan je

  • zelf een succesvolle advertentie maken
  • jouw specifieke en ideale doelgroep bepalen
  • de volledige campagne opzetten en beheren
  • budget en looptijd bepalen
  • nieuwe klanten aantrekken voor uw product of dienst.

En dit in elke branche of sector. Of je nu B2C of B2B zaken doet, 7 miljoen Belgen gebruiken Facebook, daar zitten zeker nieuwe prospecten voor jouw zaak bij.

Na deze training ken je de manier waarop Facebook werkt en data verzamelt, waarmee jij als ondernemer aan de slag kunt. Facebook en Instagram advertenties zorgen voor veel meer interactie en bezoekers op uw website.

Kies een locatie

Work Around Brugge

Brugge | Work Around

locatie Webmentor Izegem

Izegem | Skyline Park

Gent | Vinoscoop

locatie Webmentor Aalst

Aalst | Officenter

Antwerpen | Spaces

locatie Webmentor Turnhout

Turnhout | Officenter

locatie Webmentor Hasselt

Hasselt | Parc 51

locatie Webmentor Melsbroek

Melsbroek | Brabantse Golf

Zo zijn de Webmentor trainingen

Kleine groep van max. 8 personen

Om vlot te werken en iedereen voldoende aandacht te geven werken we met kleine groepen.

Leren van de beste

Luc Bonnaerens heeft 12 jaar ervaring met social media en helpt tal van KMO's en éénmanszaken succesvol.

Voldoende interactie tijdens de training

Heb je een vraag specifiek over jouw sector? We geven daar onmiddellijk een gepast antwoord op.

Compact, gebundeld in 4 uur

We houden niet van te veel blabla. Deze training is praktisch, intensief en op 4 uur leer je alle essentiële zaken.

Professioneel ontwikkelde cursus

We volgen de laatste trends en updates en passen de training aan indien er nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Op een inspirerende locatie

Om je creativiteit te triggeren organiseren we onze opleidingen op inspirerende locaties.

De investering is € 297 per persoon

Prijs excl. 21% btw.

Onze gemiddelde klantentevredenheidsscore: 4,9 op 5

4.8/5

We geven meer dan 110 trainingen per jaar

Opleiding zelf was aangenaam gebracht door Luc, zat inhoudelijk goed ineen en was voldoende praktijk gericht. Door zelf ook zaken toe te mogen passen tijdens de opleiding was dit perfect te volgen voor iedereen. Leek of geen leek. Heb dit de dag erna meteen zelf toegepast en mijn online (Facebook)marketing loopt sindsdien veel vlotter. Online positie is versterkt en reeds enkele rechtstreekse bestellingen als gevolg van de Facebook advertentie. m.a.w. job well done !
Ikzelf en een collega hebben de opleiding gevolgd, hoe beter adverteren op Facebook en Instagram. Als jonge mensen kennen we natuurlijk ook wel iets van sociale media. Maar wat Luc ons tijdens deze opleiding heeft bijgebracht ging toch wel veel verder dan dit. We hebben tips en tricks gekregen om onze doelgroep te bepalen en zo meer en gerichter mensen te bereiken. Luc geeft deze opleiding op een heel aangename manier met de nodige humor. Deze opleiding duurde 4 uur en we hebben ons geen moment verveeld en veel van opgestoken. bedankt Luc voor deze aangename en leerrijke middag!

Waarom adverteren op Facebook?

Facebook logo

Facebook heeft een zeer groot bereik, 8,2 miljoen Belgen, maar weet ook zeer veel over zijn gebruikers. Daarvan kan je als adverteerder heel handig gebruik maken om jouw specifieke doelgroep samenstellen.

Wil jij ouders met kinderen tussen 8 en 12 jaar bereiken, geen probleem. Facebook weet wie dat zijn. Of wil je ondernemers bereiken die houden van skiën, ook deze combinatie is mogelijk.

Ik wil adverteren op Instagram.

instagram logo

Is uw doelgroep jonger dan is Instagram een interessanter platform. Aangezien Instagram ook deel uitmaakt van de Facebook groep komt dit eveneens in de training aan bod.

Dezelfde tools worden gebruikt en in jouw advertentiecampagne kan je kiezen om zowel op Facebook als op Instagram te adverteren. Daarbij krijg je nog wat extra handige info ivm beeldformaten voor Instagram.

Veelgestelde vragen:

Ik zit in een B2B markt, is Facebook dan wel geschikt voor mij?

Dit is het grote misverstand. Je doet geen zaken met een bedrijf of gebouw maar met mensen. De bedrijfsleider, CEO, eigenaar of aankoper zit in zijn vrije tijd ook wel eens op Facebook.

Moet ik hem of haar dan lastig vallen met mijn boodschap in zijn vrije tijd? Als je verhaal interessant genoeg is dan wordt er doorgeklikt. Ikzelf bekijk ’s avonds nog heel wat social media waar ik overdag geen tijd voor heb en heel frequent klik ik door naar websites van mogelijke leveranciers die mij een interessante oplossing kunnen bieden.

Ik ben helemaal niet technisch, zal ik het wel begrijpen?

Je moet een laptop kunnen bedienen en toegang hebben als beheerder tot je Facebook bedrijfspagina. Dat is alles wat met techniek te maken heeft. De rest wordt stap-voor-stap duidelijk gemaakt met voorbeelden en lukt er iets niet, dan helpen we graag een handje.

Ik heb niet veel volgers op mijn pagina, is deze training dan wel geschikt voor mij?

Adverteren op Facebook heeft niks te maken met het aantal volgers op je pagina of de likes die je krijgt op een berichtje. We leren je hoe je tienduizenden interessante prospecten kunt bereiken via een succesvolle Facebook advertentie.

Wat als ik op de dag van de training toch niet kan?

Als er op de dag van de opleiding toch iets is waardoor je onmogelijk kan deelnemen dan kan je 1x je deelname verplaatsen naar de volgende voor jou beschikbare datum. Dit moet ten laatste 48u voor de opleiding doorgegeven worden.

Wie geeft de opleiding?

Luc Bonnaerens is een trainer met vele jaren ervaring op de teller. Hij heeft in de jaren ’90 heel wat drukkerijen en reclamebureau’s leren werken met Apple computers en Adobe software. Sinds 2008 is hij van de grafische markt overgeschakeld naar de online marketing. Luc kent Facebook van binnen en van buiten en met zijn geduld, een vleugje humor en duidelijke verstaanbare taal leert hij je dat ook eenvoudig aan.

Als moderne ondernemer is de kennis van Facebook marketing onmisbaar. Wacht niet tot je concurrent als expert in de markt wordt gezien.
Word zichtbaar!
Luc Bonnaerens
Luc Bonnaerens
Webmentor