Linkedin training

Linkedin slimmer gebruiken.
Makkelijker prospecteren en klanten binnenhalen

In deze Linkedin training leer ik je hoe je met een gratis account zichtbaar wordt in jouw markt en met de juiste tools de geschikte prospecten vindt.

Veel ondernemers hebben een Linkedin profiel maar doen daar weinig mee. Nochtans is Linkedin het grootste social media platform voor professionelen. Met 3,9 miljoen professionele gebruikers in België is dit een ongelooflijke rijkdom aan prospectie en marketing materiaal.

Linkedin is meer dan een digitaal naamkaartje of CV. In deze training leer ik je hoe je jouw profiel moet inrichten om nieuwe klanten aan te trekken. Welke acties je moet ondernemen om zichtbaar en vindbaar te worden bij jouw prospecten.

Dit is een hands-on training met de laptop in de aanslag, dus na de training staat je Linkedin profiel op punt en kan je aan de slag om die eerste nieuwe klant binnen te halen.

Is dit herkenbaar ?

  • Social media… ik heb daar helemaal geen tijd voor.
  • Ik heb een Linkedin profiel maar doe daar niks mee.
  • Is Linkedin niet meer iets voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe job?
  • Ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen.
  • Mijn concurrent zie ik overal verschijnen maar eigenlijk kunnen ze niet tippen aan onze kwaliteit.

Onze deelnemers getuigen

Elk jaar trainen we meer dan  220 ondernemers.
Helder, compact, praktisch, echt een aanrader! Een must voor iedereen die zijn kennis m.b.t. marketing via de sociale media wil bijspijkeren.
Reeds 13 jaar heb ik een Linkedin profiel… had ik deze training maar 13 jaar geleden gekregen. Er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Ik weet al wat te doen dit weekend 😉
Luc Bonnaerens is een zeer gedreven vakman. De vormingen die hij geeft als online marketeer met Webmentor zijn gestructureerd en geven telkens duidelijk informatie. Bovendien werkt Luc interactief en begeleidt je waar nodig. Een aanrader.

Word expert in jouw markt!

Hoe beter jouw Linkedin profiel is ingevuld en hoe actiever je bent, des te meer je als expert in je vak naar voren wordt geschoven.

Luc Bonnaerens | Webmentor

Wat leer je tijdens deze Linkedin training?

Welk resultaat mag je verwachten?

Na deze Linkedin training kan je

  • jouw profielpagina instellen volgens de regels van de kunst
  • een status van “zeer bekwaam” krijgen van Linkedin
  • nieuwe klanten aantrekken voor uw product of dienst.
  • de juiste prospecten vinden en contacteren
  • de juiste stappen zetten om meer zichtbaar te worden bij jouw doelgroep

Met 3,97 miljoen Belgen en wereldwijd 810 miljoen gebruikers is Linkedin een onwaarschijnlijke databank aan prospect- en marketinggegevens die voor velen onbenut blijven. Open deze rijkdom na deze 4-uur durende training.

Na deze training ken je de manier waarop Linkedin werkt en data verzamelt, waarmee jij als ondernemer aan de slag kunt. Actief aanwezig zijn op Linkedin zorgt voor veel meer interactie en bezoekers op uw website.

Kies een locatie

Work Around Brugge

Brugge | Work Around

locatie Webmentor Izegem

Izegem | Skyline Park

Gent | Vinoscoop

locatie Webmentor Aalst

Aalst | Officenter

Antwerpen | Spaces

locatie Webmentor Turnhout

Turnhout | Officenter

locatie Webmentor Hasselt

Hasselt | Parc 51

locatie Webmentor Melsbroek

Melsbroek | Brabantse Golf

Zo zijn de Webmentor trainingen

Kleine groep van max. 8 personen

Om vlot te werken en iedereen voldoende aandacht te geven werken we met kleine groepen.

Leren van de beste

Luc Bonnaerens heeft 12 jaar ervaring met social media en helpt tal van KMO's en éénmanszaken succesvol.

Voldoende interactie tijdens de training

Heb je een vraag specifiek over jouw sector? We geven daar onmiddellijk een gepast antwoord op.

Compact, gebundeld in 4 uur

We houden niet van te veel blabla. Deze training is praktisch, intensief en op 4 uur leer je alle essentiële zaken.

Professioneel ontwikkelde cursus

We volgen de laatste trends en updates en passen de training aan indien er nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Op een inspirerende locatie

Om je creativiteit te triggeren organiseren we onze opleidingen op inspirerende locaties.

De investering is € 297 per persoon

Prijs excl. 21% btw.

Onze gemiddelde klantentevredenheidsscore: 4,9 op 5

4.8/5

We geven meer dan 110 trainingen per jaar

Onlangs heb ik een opleiding “LinkedIn slimmer gebruiken” gevolgd bij Webmentor. Mijn uiteindelijke doel was om nog beter vindbaar te worden en actiever aan prospectie te kunnen doen. Luc geeft interessante tips & tricks, waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dit heeft intussen tot enkele kwalitatieve leads geleid. Mijn profiel wordt ook veel meer bekeken door 2e graad connecties in vergelijking met begin dit jaar. Ik wens Luc dan ook van harte te bedanken.
Luc, Je vele tips en tricks die je ons geeft hebben we zoveel mogelijk toegepast. Mijn dochter Julie heb ik dan ook met veel plezier ingeschreven in de Webmentor opleiding. Van de Linkedin training was ze helemaal in de ban. Vooral nu blijkt dat een contactpersoon bij een bedrijf waar we al jaren proberen binnen te geraken een LinkedIn contact is van een nichtje van Julie. De kracht van het 2e graadsnetwerk! Bedankt Luc om in dit heel belangrijke digitale tijdperk ons beetje bij beetje digitaal slimmer te maken.

De kracht van je professioneel netwerk

De kracht van je professioneel netwerk zit hem niet in eerste instantie in wie je rechtstreeks kent, maar in de tweede graad connecties. Wie uit jouw netwerk kent mensen die voor jouw business interessant kunnen zijn.

Gemiddeld heeft iemand 400 contacten in zijn netwerk op Linkedin. Dat wil zeggen dat je 1 persoon verwijderd bent van 160.000 contactpersonen.

Linkedin logo

Veelgestelde vragen:

Ik heb nog bijna geen contacten op Linkedin, is deze opleiding dan wel iets voor mij?

In deze Linkedin training gaan we stap-voor-stap door het inrichten van je profielpagina en hoe je mensen toevoegt aan je netwerk. Dus ook als “beginner” is dit de ideale training om mee te starten.

De ervaring gebruiker krijgt nieuwe inzichten over de uitgebreide werking van Linkedin.

Ik ben helemaal niet technisch, zal ik het wel begrijpen?

Je moet een laptop kunnen bedienen en toegang hebben tot je Linkedin profiel en als je al een Linkedin bedrijfspagina hebt, graag dan ook hiervan de mogelijkheid om deze te beheren. Dat is alles wat met techniek te maken heeft. De rest wordt stap-voor-stap duidelijk gemaakt met voorbeelden en lukt er iets niet, dan helpen we graag een handje.

Ik zit vooral in een B2C markt?

Linkedin is vooral een B2B netwerk, maar het blijven natuurlijk mensen waarmee je in contact komt. Dus als je morgen bijvoorbeeld exclusieve reizen wil aanbieden kan dit zeer interessant zijn om hiervoor ook Linkedin in te zetten.

Wat als ik op de dag van de training toch niet kan?

Als er op de dag van de opleiding toch iets is waardoor je onmogelijk kan deelnemen dan kan je 1x je deelname verplaatsen naar de volgende voor jou beschikbare datum. Dit moet ten laatste 48u voor de opleiding doorgegeven worden.

Wie geeft de opleiding?

Luc Bonnaerens is een trainer met vele jaren ervaring op de teller. Hij heeft in de jaren ’90 heel wat drukkerijen en reclamebureau’s leren werken met Apple computers en Adobe software. Sinds 2008 is hij van de grafische markt overgeschakeld naar de online marketing. Luc kent Linkedin van binnen en van buiten en met zijn geduld, een vleugje humor en duidelijke verstaanbare taal leert hij je dat ook eenvoudig aan.

Als moderne ondernemer is de kennis van Linkedin en de mogelijkheden ervan onmisbaar. Wacht niet tot je concurrent als expert in de markt wordt gezien.
Word zichtbaar!
Luc Bonnaerens
Luc Bonnaerens
Webmentor